Προφίλ εταιρείας

Η εταιρεία

H εταιρεία BLANTAS FOOD SERVICE ασχολείται με την διανομή προϊόντων τομάτας,ελιάς,χυμών, μουστάρδας μαρμελάδων. Στόχος μας είναι να διαθέσουμε στην αγορά πάντα τα καλύτερα προϊόντα από ελληνικές πρώτες ύλες και Έλληνες παραγωγούς.

Τα προϊόντα μας

Tα προϊόντα μας παράγονται στην Ελλάδα και συσκευάζονται κάτω από τις πιο αυστηρές συνθήκες και με όλες τις νόμιμες πιστοποιήσεις (HACCP και ISO) από την Mediterranean BioTastes S.A.


Οι Yπηρεσίες μας

Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες προς τους συνεργάτες μας. Για αυτό το δίκτυο διανομών μας είναι έτοιμο σε καθημερινή βάση να διαθέσει τα προϊόντα μας από ένα μικρό μίνι μάρκετ και εστιατόριο μέχρι και σε super market και ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα.

Η ιστορία μας

Η εταιρεία μας ξεκίνησε το  2012 με την παραγωγή,την επεξεργασία και διανομή προϊόντων λιαστής τομάτας.

 Το 2013 εντάσσουμε στον κατάλογο μας προϊόντα ελιάς.

 Στα τέλη 2016 αναζητούμε νέα προϊόντα με σκοπό να δημιουργήσουμε μια σειρά από ιδιαίτερες γεύσεις που να μπορούν όμως να απευθύνονται σε όλους τους καταναλωτές. 

 Το 2017 δημιουργούμε την εμπορική εταιρεία BLANTAS FOOD SERVICE σε συνεργασία με την Mediterranean BioTastes S.A. προωθώντας στην ελληνική αγορά όσο και στο εξωτερικό μια σειρά από ιδιαίτερα προϊόντα της Ελληνικής Γης.

 Από τις αρχές του 2018 εντάσσουμε στον κατάλογο μας και αβγά Ελληνικής παραγωγής από πιστοποιημένους παραγωγούς σε συσκευασίες χονδρικής και λιανικής πώλησης.

Οι εγκαταστάσεις μας

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας βρίσκονται στο κέντρο της Λάρισας στην οδό Γ.Σεφέρη 176. 

Σε έναν χώρο 180 τμ στεγάζονται τα γραφεία, η αποθήκη καθώς και το κατάστημα λιανικής πώλησης όλων των προϊόντων μας. 

Οι συνεργάτες μας